keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tähtipipo koiralle

Malli: Koiran pipo
Lanka: Novita 7-veljestä harmaa ja luonnon valk.
Koko: pienelle koiralle, nämä chihulle
Ylempi 12s/puikko ja alempi 10s/puikko

Työkaveri kertoi tarvitsevansa omalle chihulleen talveksi pipon, ettei toinen palelisi. Hän pyysi miua tekemään pipon, ja miähä tein. Kyseiseen malliin työkaveri löysi kuvan ja pyysi tekemään kuvanlaisen, harmaana ja luonnon valkoisena. Mitat työkaveri otti chihustaan, koska samanrotuiset koiratkin voivat olla hyvinkin erikokoisia. Ohje on Taigalta, jota olen hieman soveltanut. Päätä en kaventanut niin suipoksi kuin ohjeessa sanottiin ja neuloin joustoresorit pääaukkoon ja kaula-aukkoon.

Ensimmäisestä piposta (alempi) tuli hieman liian pieni, eikä se edes mahtunut meidän neidille (mitat täsmäsivät aika hyvin meidän neidin kanssa). Tein siis suuremman version piposta. Työkaveri halusi kuitenkin myös pienemmän pipon, koska hän tiesi sille jo omistajan. Tästä piposta tulikin sitten hitti loppupeleissä ja oon jo näitä pipoja neulonut yhden kappaleen lisää toiselle työkaverilleni.


NIIN.. ja pitihän miun sovittaa pipoa, niin neiti sai olla mallina! Harmi vaan meidän neiti ei arvostanut neulomustani, vaikka minustahan toinen oli niin söpö pipon kanssa! Jos katse olisi voinut tappaa, oisin kuollu samantien. Sain tuon murhaavan katseen jälkeen hyvinkin intensiivisiä tuijotuksia osakseni ja lopulta neiti tuli vaativasti painamaan päänsä kättäni vasten, että ottaisin mokoman pois. Tais olla neidillä tukka huonosti tai jotain ;)


Lohdutin lopuksi neitiä, ettei pipo hänelle tullut. Toiset koirat tarvitsevat syystä tai toisesta pipon, mutta ehkäpä meidän neiti pärjää ilman. Vaikka onhan toinen se päässään ihan supersöpö! <3

PS. Työkaverin chihu tais kuitenkin olla enemmän innoissaan kuin meidän neiti. Tulihan se urokselle, joten ei ollut huolta tukasta. NAISET!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti