sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Seitsemän jouluista salaisuuttani

Sain Harmaa ja muut iloiset värit -blogin kirjoittajalta Minnaalta blogihaasteen Seitsemän jouluista salaisuuttani. Kiitos Minnaa! Miäki oon kyllä niin jouluihminen, vaikka näin kiireisen elämän vuoksi joulun vietto jääkin harmikseni vielä toistaiseksi aika vähäiseksi. Mutta kunhan elämäntilanne rauhoittuu, niin ehkäpä miäki pääsen nauttimaan joulusta niin, kuten haluaisin :)

Tässä haasteessa vastataan seitsemään jouluiseen kysymykseen ja haastetaan seitsemän muuta bloggaajaa paljastamaan joulusalojaan.1. Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin? 
Lapsena tuli uskottua ensimmäiset vuodet, mutta aika pienenä jo tajusin, ettei joulupukkia olekaan. Mutta onhan se kiva kuvitella, että jouluna pieniä tonttuja hiipii salaa ikkunoihin vilkuillen ;)

2. Jos vastasit ensimmäiseen kysymykseen kyllä, niin kirjoitatko joulupukille?
En oo oikeestaan koskaan lapsenakaan kirjoitellu joulupukille. Enemmänkin äidille ja iskälle tehtiin aina yhdessä muiden kanssa joululahjatoivekirjeet.

 

3. Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilmankin?
Kinkkua ehottomasti! Kinkku on vaan niin hyvää..

4. Noloin saamasi joululahja tai lahjojen jakoon liittyvä muisto?
Ei oo oikeastaan mitään noloa saatua lahjaa.. Ehkä noloin muisto on se, kun pienenä löydettiin meiä joululahjakätkö ja salaa käytiin niitä urkkimassa. Ei ollu kovin yllätyksellinen joulu! :D Se oli ehkä kaikkein noloa.. Sen jälkeen ei enää lahjoja kurkittu (hyihyi, paha minä!).

5. Onko jokin joululahja jäänyt käyttämättä ja kaapin perälle notkumaan?
Eipä oikeastaan. Kaikki lahjat on tulleet käyttöön.


6. Milloin ja millä tavalla koristelette joulukuusen? 
Meillä kotona ei ole joulukuusta, koska asunto on sen verran pieni. Vanhemmilla kuusi tietysti koristellaan. Lähinnä kaikella perinteisellä, ja koristeilla, joita on pienenä tehnyt. Löytyy mm. hyvin kulahtaneet Disneypallot, mutta ne on ollu kuusessa joka vuosi, joten pitää ne nyttenkin kuuseen laittaa! Lisäksi olkikoristeita, itsehuovutettuja omenoita, punatulkkuja yms.

7. Ostatko kotiin joulukukkia, Hyasintti, Joulutähti vai joku muu? Mikä on joulukukkasi?
Joulutähdestä valkoinen olisi nätti. Hyasintti olisi myös mieluinen. Koska miä oon aika paljon töissä ja en oo viherpeukalo, en oo vielä joulun alle uskaltanu ostaa yhtään kukkaa. Ne kuolee kuitenkin sillä välin, ku oon muualla joulun vietossa tai sitten vain unohdan ne kastella! Ehkä miä vielä joku kerta opin, kun tarpeeks moni joulukukka kuolee ;)


Seitsemää blogia en nyt viitsi alkaa nimeämään, mutta tässäpä muutamalle haaste, jos vaikka innostuisitte lähtemään mukaan:

1 kommentti: