perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pieni pala taivasta lankojen ystävälle

Vihdoinkin pääsin käymään Lankamaailmassa! Ja voi että mikä taivas sieltä miulle avautuikaan: iso kauppa täynnä toinen toistaan ihanempia lankoja ja vieläpä alennuksessa! ;)

Lankamaailman langat olivat itselleni suurimmaksi osaksi vieraita, sillä pääasiassahan miä oon käyttänyt Novitan lankoja (johtuen siitä, että tällä alueella niitä on runsaasti ja helposti saatavilla). Ostin bambu-puuvilla-sekoitelankaa, jota miun on pitänyt ostaa tulevin projekteihini jo kauan aikaa sitten. Oon yleensä räikeiden värien ystävä, mutta tällä kertaa ajattelin pitäytyä hieman hillityimmissä väreissä :) Koriini hyppäsi myös Hot Socks Spectran lankaa kokeiluksi: niistä saisi tehtyä vaikkapa jonkin ihanan kirjoneuleen! Puikonsuojukset lähtivät myös matkaan, Prim-merkkiä. Parempi puoliskoni osti miulle Suomalaisesta kirjakaupasta 200 virkattua ruutua -kirjan, jonka perään oon ollut jo yli puolen vuoden ajan. Yritin etsiä kirjaa Käsityömessuilta, mutta sitä ei ollut silloin yhtään kappaletta jäljellä.

Enemmänkin olisi tehnyt mieli ostaa.. *syvä haaveileva huokaus* Harmillista vain, että tässä taloudessa asunnon neliöt ovat rajalliset, joten piti pitää järkikin mielessä ostoksia tehdessä. Muutenhan miä joutuisin kohta rakentamaan sen ylimääräisen huoneen noista miun langoista, jos niitä olisi siunaantunut yhtään enempää! ;)

7 kommenttia:

 1. Aloitin lankalaihdutuksen. Huonosti kävi kun eksyin Lankamaailman alennusmyynteihin. Ostin kaksi muovikassillista lankaa. Melkein ovat jo kuluneet. Äkkiä ne sullakin menee, ettei tarvitse uutta huonetta langoista tai langoille rakentaa.Tsemppiä neuletöihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miä oon yrittäny kans lankalaihdutusta ja pidättäytynyt lankojen ostosta.. Tosin huonolla menestyksellä ajottain. Se aina itsellä vähän vaihtelee, teenkö tilaustöitä vai itselle, vai kenties sitten lahjaksi. Tällä hetkellä aloitan tekee lahjaksi ja yksi tilaustyö on tekemättä.. Jospa sitten syksyllä pääsen tekee sivussa itselleni jotakin :) Kiitos tsempeistä! Eiköhän noikin kulu, kun ehdin niihin käsiksi! :)

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani http://turkoosikissa.blogspot.fi/2014/04/11-asian-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oih, ihanaa, tervetuloa! :) Katsotaan yhdessä, mihin se inspiraatio vie.. Aina kaikki ei mene kuten pitää, mut eihän se ole tarkoituskaan ;)

   Poista
  2. Ja toivotaan, että viihdyt blogini parissa :)

   Poista