tiistai 17. joulukuuta 2013

Virkkuukoukuille oma pussukka

Sairastuvalta hyvää päivää! Meneehän tämä joulunalusaika hyvin flunssaa potiessa. Töihin ei ole nyt taas mitään asiaa, kun yskittää ja limaa tulee joka rööristä ulos. Ehkäpä tämä tästä. Sänky on vetänyt pohjalleen eikä paljon ole saanut nyt käsitöitä aikaiseksi tehtyä. Mutta yritin nyt sentään jotain tehdä, ettei koko aika mene maatessa ja nenäliinavuorta kasatessa (siinäpä vasta askarteluidea! ;)).

Tähän astihan oon tehnyt noita tilaustöitä, joten eipä ole vähään aikaan tullut tehtyä itselleen mitään. Mutta näin sängyn pohjalta totesin, että miulla on pienoinen ongelma virkkuukoukkujeni kanssa.

Kuva on FB:n ryhmästä ColoridoEcletico. Ja täältä tämän kaunottaren voi tilata itselleen, jos ei tällaiseen ole inspiraatiota omasta takaa.

Kuinka monelle käy aina niin, että virkkuukoukut ovat kateissa eikä koskaan löydy sitä oikeankokoista koukkua? Miulle niin käy liian usein. Näin FB:ssa kuvan virkkuukoukuille tehdystä pussukasta. Päätin itsekin tehdä itselleni sellaisen.

Oma pikku pussukkani virkkuukoukuille. Sininen, jossa on valkoiset reunat. Voisi jopa sanoa, että olisi mennyt Itsenäisyyspäivän työstä, kun tuli sinivalkoinen ;)

Ohje on omasta päästä. Käytin trikookudetta tähän hommaan. Valitettavasti sekin loppui hieman kesken ja jouduin käyttämään toista väriä. Trikookuteen virkaaminen on miulle hieman vielä vierasta, joten en oo täysin tyytyväinen lopputulokseen ja kädenjälkeen. Mutta nyt pysyvät ainakin miun koukut kaikki samassa paikassa! Tein lisäksi pussin pohjaan ylimääräisen ympyrän, ettei pienemmät koukut putoile pohjan rei'istä alas. Laitoin vain pohjan paikoilleen ja koukut pussiin. Näppärä ja kätevä, eikä tässä kauaa nokka tuhissut, kun se teki. Ja sainpahan jotain käyttötarkoitusta Tiimarista ostamilleni isoille ja räikeille napeille! :) Ja samalla sain noita trikookudejämiä tuhottua, ettei niitä ole roikkumassa matkassa.Olishan miulla vielä tekemättä jonkinlainen pussukka miun puikoillekin. Mutta niihin miulla on toisenlainen visio ja aion tehdä sen kierrättämällä. Tuhoan nimittäin vanhan kangastakkini siihen hommaan, joka on uskollisesti palvellut ja josta pidän niin paljon, etten vielä pysty siitä luopumaan. Menee siis hyvään tarkoitukseen, jahka niin pitkälle pääsen. Menee varmaan kuitenkin lopputalveen, joten siihen asti pitänee kestää "puikkoja siellä, puikkoja täällä" -periaatteella ;)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille, toivon mukaan siellä ollaan oltu terveempiä kuin ruudun täällä päässä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti