sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pienet nappipurkit

Tarvikkeet: 5 kpl pilttipurkkia, mustaa spraymaalia, liimaa ja puisia nappeja kansien päälle.

Näin Tee-se-itse-naisen sisustusblogissa aivan hurmaavat pienet nappipurkit! Miusta purkit ovat kätevät, kun muuten miun napit pyörii joka paikassa, niillä kun ei omaa paikkaa vielä olekaan. Siksipä päätin tehdä napeilleni samalla ajatuksella omat purkit.Mustalla spraymaalilla maalasin purkkien kannet pariin kertaan, että sain kansien oman värin kokonaan piiloon. Purkit pyöräytin astianpesukoneessa, jotta sain etiketit pois. Kansien kuivuttua liimasin puiset napit kansiin kiinni (Kuinka moni tunnisti puiset napit? Nehän ovat juurikin Käsityömessuilta ostamani ja tähän projektiini niitä hainkin!)

Nyt on miun napeilla omat paikat ja oon saanut nappini jotenkin purkkeihin lajiteltua. Lisää kyseisiä purkkeja ei olisi pahitteeksi, mutta jos miä nyt yritän päästä näin alkuun noista miun edellisistä napeista eroon ;)

 

Ehkä miä vielä jossakin välissä eksyn Teippitarhan sivuille ja ostan sieltä mustaa pitsikuvioitua teippiä. Tarkoitus olikin tehdä kansista alunperin valkoiset ja laittaa valkoista pitsikuvioitua teippiä kylkeen. Teippi, jonka omistin, oli tähän työhön liian paksua. Noh, katsotaan, mitä mieltä myöhemmin on asiasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti