tiistai 14. huhtikuuta 2015

Pipoja koiralle

 Malli: Koiran pipo
Lanka: Musta-valkoinen Novita 7-veljestä ja
turkoosi Novita Miami

Työkaverini pyysi chihulleen muutaman pipon lisää, koska chihu oli niin ihastunut aiempaan pipoonsa. Olihan se mukava ulkoilla, kun ei korviin käynyt kylmä tuuli. Toiveena oli musta pipo villalangasta sydämellä ja puuvillainen pipo sydämellä. Meidän neiti sai taas olla vähä mallina, että pipoista tuli sopivan kokoisia. Aiemmin tein harmaita pipoja chihuille työkavereille, nämä ovat samalla mallilla toteutettu.


Ja kuten kuvista näkyy, niin meidän neiti ei edelleenkään sulata sitä, että pitäisi pipoa! Onneks koiratkin on erilaisia ja toiset ovat niistä innoissaan ;) Saas nähdä, miten innoissaan tämä kyseinen chihu näitä taas suussaan kanniskelee, kun kuulee sanan "ulos".

4 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, koiralle pipo... :)) No onhan tuo kyllä aikas hellyyttävän näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, luit aivan oikein, heh! ;) Näistäkin osa voi olla montaa mieltä, mutta koska niitä miulta pyydettiin, niin mikäs siinä. Nämä sentään menivät tarpeeseen, eivätkä koristukseen. Meillä ei onneks oo ollu koiran kanssa ongelmaa, että kylmä kävisi korviin. Sen verran löytyy tuota karvaa ja korvat on luppanat, että pysyy hyvin suojassa kylmältä ja tuulelta.

   Poista
 2. Voi Luna parkaa... Mallina olo ihan kidutusta... :D

  VastaaPoista