sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Laatikoiden päällystäminen lahjapaperilla

Kun nyt on päässyt virallisesti pois sairastelemasta ja elämä alkaa voittaa, jaksoin vihdoinkin tehdä jotain kivaa itselleni. Kyseinen projekti onkin jo jonkin aikaa ollut tehtävien listalla. Kuinka moni tietää sen tunteen, kun kaikki askartelutarvikkeet, miehen työkalut yms. on lipaston laatikoissa aivan sekaisin eikä koskaan löydä tarvitsemaansa? Lipaston laatikot ikäänkuin vain syövät kaiken jälkiä jättämättä? Itselleni tuo tunne tulee sangen usein nykyisin.


Siksipä kävin IKEAssa vähän shoppailemassa ja ostin mustia KASSETT -laatikoita. Koska miustahan ne mustat oli tylsiä ja jälleen piti jotain saada tehdä itse, ostin samalla reissulla muutamalla eurolla pari nättiä lahjapaperirullaa. Sitten otin vain teippiä ja sakset, ja aloin päällystää laatikoita lahjapapereilla. Kovin nopeaa se ei ainakaan miulle ollut, etenkin, kun jaloissa pyöri yli-innokas ja yli-energinen koira. Huoh!

Alempi IKEAn KASSETT-laatikko, päällimäinen omatekemäni alusta loppuun.

Sain kuitenkin laatikot päällystettyä ja ihan kivathan niistä tuli! :) Huomatkaa, että ylempi isommista laatikoista on alusta loppuun itse tekemä ;) Ensin ajattelin olla kätevä ja tehdä laatikot alusta asti itse. Olinhan juuri saanut muuton tehtyä ja jäljellä oli iso kasa liian isoja laatikoita. Nehän voi silputa, eikös? Eihän se voi olla kovin vaikeeta kyhätä yksi hyvänkokoinen laatikko kansineen?! Tunteja väsättyä sain aikaiseksi yhden ison laatikon kansineen. Muuten sain aikaiseksi liian isoja/pieniä laatikoita kansineen. *huokaus* Päätin siis luovuttaa ja käydä hakemassa IKEAsta laatikot ja päällystää ne.

Tällaista näin tänä iltana! Oikein rentouttavaa viikonloppua ja mukavaa uuden viikon alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti