maanantai 23. joulukuuta 2013

Kynttilöiden koristeleminen servetillä helposti ja nopeasti


 

Kävimme miehen kanssa näin joulun alla muutaman ystävän luona kylässä. Heille vein kuvassa olevat kynttilät. Siskoni vihjaisi, että oli nähnyt netissä, kuinka näppärästi ja helposti saisi kynttilöitä koristelleen pelkästään servetillä, leimoilla, tuikulla ja lusikalla. Kotiovella-blogilla on ohje koristella kynttilä tällä tavoin servetillä, hän tosin käytti tässä DIY-projektissa kiharrinta ;)

Painoin valkoiseen servettiin leimojen ja musteen avulla tekstin "Light me up" (vaikka hieman huvitti ajatus siitä, että olisinkin laittanut tekstin "Burn me", mutta se olisi ehkä ollut hieman hyökkäävä näin joulun alla ;)). Otin servetin päällimmäisen kerroksen ja leikkasin servetistä halutun muotoisen palan. Sen jälkeen sytytin tuikun ja otin lusikan. Kuumensin lusikkaa liekissä ja sivelin kuumalla lusikalla servetin kiinni kynttilän pintaan. Ideana siis, että servetti jää kiinni kynttilään sulaneen steariinin avulla. 

Mitä itse tutkiskelin netistä, niin näiden kynttilöiden pitäisi olla paloturvallisia. Vaikka aina pitää muistaa paloturvallisuus kaikkien kynttilöiden kanssa, eikä niitä pidä jättää koskaan yksin palamaan!

Mutta näihin tunnelmiin tällä kertaa! Ihanaa joulun odotusta kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan, itse ainakin tykkäsin! Pitää tehdä itellekin näitä, kunhan tässä joulupuuhilta ehtii ;)

      Poista