perjantai 6. joulukuuta 2013

Huovutettuja kännykkäpusseja pukkaa

Kuinka moni muistaa huovutetun pöllö-kännykkäpussin aikaisemmasta postauksestani? Työpaikallani niistä tuli oikea hitti ja tilauksia alkoi tulla. Koska jokainen pussi tehdään yksitellen ja ihan aitona käsityönä, jokaisesta kännykkäpussista tulee yksilöllinen, eikä taatusti kenellekään tule samanlaista! Ja se, ettei ilmeet ole aina samanlaisia, niin kutistamiseen vaikuttaa aina pesukone, pesuohjelma yms. Joten tilaamista pusseista tuli hiukan isompia, kuin mitä omani on.

Vas. oma pussukkani, oik. tilauksena mennyt työkaverille.


Työkaverini halusi tismalleen samanlaisen, joten yritin parhaani. Mutta hän saikin ilmeeltään hiukan haaveilevamman ilmestyksen, ehkä jopa hieman kummaksuva katse? Ehkä oman pöllöni kaveri ihmettelee tätä maailman menoa.

Angry Owl?

Noh, seuraavaksi tilaukseen tuli punainen kännykkäpussi. Tässä oli sen verran haastetta, ettei se sekoittuisi näihin Vihaisiin Lintuihin. Noh, eräänlainen vihainen lintuhan tämäkin on, vihainen pöllö! :D Ja mitä oon kuullut näiden pöllöjen kohtalosta, niin työkavereiden lapset ja sukulaislapset ovat niihin sen verran ihastuneita, että niitä pitää ihan vahtia, etteivät lähde kokonaan vieraille teille ;)

Toiveena sain myös hahmoista kissan. Kissan tekemiseen meni hieman enemmän aikaa, sillä piti korvien huopumista oikean mallisiksi testailla muutaman kerran. Lisäksi huovutusneulani olivat tylsyneet niin huonoiksi, että piti saada uusia, jotta pääsin kunnolla nakuttelemaan.

Tästä kuvasta näkee pussukan värit oikeanlaisina.

Huh, nyt on taas nakuteltu ja muutaman kerran otettu osumaa omaan sormeen. Ja näitä tilauksia on vielä jonossa, kun ehdin tekemään. Mutta ne on sovittu tehtäväksi ensi vuoden puolelle :)

Houvutustyöt ovat kivoja, ainoa vain, niin kädet eivät siitä kamalasti tykkää. Tavallista huovutusta mäntysuovan kanssa en kykene tekemään, mutta kuivahuovutus menee. Nyt talvi tekee taas tepposet ja töiden puolesta joutuu pesee käsiä niin usein, että kädet ovat kuivat ja osittain kaavoilla. Huomaa, että villa tekee myöskin nyt tehtävänsä ja kuivattaa käsiä.

Tämän illan urakka on valmis ja johan tuolla sängyllä odottaa toinen työ, jota pitäisi päästä viimeistelemään. Joten oikein mukavaa Itsenäisyyspäivän jatkoa! :)

4 kommenttia:

  1. Iih, kissa on minun lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jokke! :) Kissa koki kaksi kertaa muodonmuutoksen, kun en osannut päättää, millaisen siitä tekisin. Jälleen "ala tehdä ja mieti sitten, mitä teet" -periaate ;) Noh, päädyin kyseiseen malliin ja taisi olla omistajalleen mieluinen :)

      Poista