torstai 12. joulukuuta 2013

Katsaus vuoden 2012 joululahjoihin

Viime jouluksi miulla oli enemmän aikaa tehdä joululahjat itse. Nyt huomasin ajan vain menevän, ja humps, sinne se aika meni. Perheelle lahjat ennätti suurinpiirtein tehdä, mutta ei kavereille. Sovimmekin tänä jouluna ystävien kanssa, että emme paketteja vaihtaisi. Osasyynä se, että menimme aivan ristiin ja pakettien vaihtaminen olisi ollut liian haastavaa.

Viime vuonna aloin tekee lahjoja jo hyvissä ajoin. Tein Novitan Huopasesta pannunalusia, joihin kuivahuovutin tekstit. Pyysin jokaista kertomaan yhdellä sanalla jokin heille tärkeän asian. Sanaa ei tarvinnut selittää millään tavalla. Perhe ja rakkaus olivat yleisiä sanoja :) Sanan pohjalta etsin jonkin heidän sanoihin sopivan tekstin. Näitä tuli tehtyä n. 10kpl, mutta enpä sitten tajunnut kuvata niitä kaikkia! Käytyäni ystävieni luona, sain napattua sentään kahdesta kuvat ;)

"Amor Vincit Omnia" syntyi sanasta "rakkaus."
Eli pannunaluset on ensin neulottu kaksi kertaa isommiksi, kuin mitä käytössä ovat. Sen jälkeen kutistin 40-asteessa pesukoneessa pannunaluset. Sitten vain huovutusvillaa ja huovutusneuloja ja eikun töihin!

"Together we make a family" syntyi sanasta "perhe".


 Oikein mukavaa joulunodotusta sinne kaikille! Jouluhan on kohta jo ovella! *<:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti