keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Onko jollekin jäänyt vielä epäselväksi, että tykkään käsitöistä? ;)

Kyläilemässä käydessä saa joskus aikamoisia aarteita matkaansa. Aika harvalle on jäänyt epäselväksi, mistä miä tykkään..


Veljeni keräsi kaikki käsiinsä saamat klipsut ja toimitte ne miulle pussissa. Näistäkin tulee tehtyä jotakin, kunhan vaan saan muutaman muun tuhannen ja yhden ajatuksen toteutettua ;)


Anoppini siivoili omaa lankakaappiaan ja lahjoitti miulle muutaman keränsä. Nämä itseasiassa ovat vain muutamat niistä, mitä sain ja jotkin niistä ovatkin jo käytetty muihin töihin. Tarkkaan en tiedä, mitä kyseinen lanka sisältää, mutta villaa näyttäisi ainakin olevan. Sukkiin nämä ovat ehkä liian heikkoja, mutta näillekin langoille on jo idea, mitä niistä teen ;)


Ja IKEAssa käydessä bongasin nämä pakettikortit. Näitä ajattelin liittää valmiisiin töihin, jotka menevät lahjaksi. Niihin voi helposti rustata pesuohjeet ja terveiset lahjan/tilaustyön saajalle. Se, mitä hieman hämmästelin noissa pakettikorteissa oli se, että kuvittelin kyseisen kuvion olevan molemmin puolin - vaan eipä se ole! Jos sen olisin tiennyt, olisin valinnut toisenlaiset kortit. Mutta ovathan nämäkin ihan nätit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti