lauantai 15. marraskuuta 2014

Kun tavallinen pyyhe turhauttaa..

 Malli: Turbaanipyyhe
Materiaali: vanha pyyhe
Muut tarvikkeet: pieni pätkä kuminauhaa ja nappi

... Niin silloin yksi parhaimmista keksinnöistä on turbaanipyyhe, jonka ohje löytyy Eilen tein -blogin puolelta. Mielestäni turbaanipyyhe kuuluu niihin asioihin, mikä jokaisen pitkähiuksisen pitäisi omistaa ;) Idean näin ensimmäistä kertaa Tuunausblogin puolella, joka johdatti miut alkuperäisen ohjeen äärelle.

Pitkähiuksisena tiijän, miltä tuntuu, kun hiukset pitää kuivattaa pyyhkeen sisällä ja pyyhe painaa ja lopulta viskaan pyyhkeen jonnekin nurkkaan. Tämä sentään pysyy miun vauhdissa mukana ja hiukset saavat kuivua rauhassa. Kätevä keksintö!


Turbaanipyyhe on tehty vanhasta pyyhkeestä, jolla ei enää kamalasti elinikää ollut. Hiukset pyyhe vielä kätevästi kuivaa kuitenkin tässä mielessä, joten vanha pyyhe sai uuden elämän vähän erilaisessa muodossa. Koska saamani pyyhe oli sen verran iso, siitä syntyi näitä turbaaneja kaksin kappalein. Ohuesta kaistaleesta tein tassupyyhkeen kurakeleille meidän koiralle. Toisin sanoen miun ei tarvinnut kuin ommella reunat siistiksi ja taitella ne ;)

Mukavaa viikonlopun viettoa kaikille! :)

PS. Yhtäänhän miua ei harmita, kun monet muut ovat Tampereella Käsityömessuilla ja miä en tällä erää osallistunut tapahtumaan.. Mutta ensi vuonna sitten uudestaan ja silloin aion olla paikalla, koska eiköhän silloin miulta viimeistään ala loppumaan kaikki ihana, mitä viime vuoden messuilta hamstrasin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti