maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ylläripaketti Noviltalta

Pesin tässä taannoin pitkävartiset polvisukat, varret joustinneuletta. Neuloin sukat Novitan Tweed-langasta Ensimmäisessä pesussa kuitenkin ilmeni, että toinen lankakerä oli virheellinen: toinen kerä huopui ja vanuttui käyttökelvottomaksi, ja toinen osa sukista oli käyttökelpoinen. Sukkia ei voinut siis enää käyttää, ainakaan kyseisessä polvisukkamuodossa. Lisäksi se, että toinen sukka oli täysin piloilla, niin samalla meni sitten iso työ hukkaan.

Laitoin asiasta tiedustelua sähköpostin kautta Novitalle ja he vastasivat alle vuorokaudessa! Syyksi arvelivat sen, että langan vanumattomuuskäsittely oli epätasainen. Pyysivät yhteystietoja ja laittoivat miulle samantien paketin tulemaan. Olisivat laittaneet samaa väriä Tweed-lankaa tulemaan miulle, mutta sitä väriä ei enää ole. Sen sijaan sain "yllätysväriä" :)


Sain kyseisen paketin alle viikossa ja tänään sen kävin postista noutamassa. Ja täytyy sanoa, että kyllä mieltä lämmitti kyseinen paketti! :) Olin aikonut jo jonkin aikaa ostaa kyseisen sukkalehden, mutten ollut kauppaan asti päästyäni muistanut koko asiaa. Nyt miä sen sitten sain ja kolme kerää Tweediä. Tykkään, mikä ylläri!

Laitoin Novitalle viestiä takaisin ja kiitin paketista. Ja ennenkaikkea nopeasta ja hyvästä asiakaspalvelusta! :)

Ps. Tämä ei ole maksettu mainos millään tavalla, vaan halusin jakaa teidän kanssanne positiivisen kokemuksen Novitan asiakaspalvelusta. Täällä on ainakin yksi tyytyväinen Novitan asiakas, joka aikoo jatkossakin turvautua Novitan lankoihin, jos värit, langan paksuus ja langan materiaali vain miellyttää silmää ja sopii seuraaviin töihin!

4 kommenttia:

 1. Siulla Novita oli suosiollinen, minä laitoin virheellisestä kerästä värien suhteen palautetta - pahoittelivat vain, ei kuulemma haittaa ja toivoivat ettei menisi luotto Novitaan o.O
  Jäi vähän p*ska maku suuhun kieltämättä, lanka kuitenkin samaa erää ja väriä, värit oli kuin oisi olleet kokonaan eri langat kyseessä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harmillista! :( Miä oon kans huomannu, et joskus värit voi olla ihan erilaiset kahdessa kerässä ja oon alkanu syynäämää näitä lankoja tarkemmin. Joskus jopa hypistelen kerää koko kauppareissun ajan ja mietin, onko se sopiva kerä vai olisko toinen parempi! :D Miä yllätyin, että noinkin suosiollisia oltiin ja oon kyllä käyttänyt 99% pelkästään Novitan lankoja. Oon kuullu myös negatiivista palautetta Novitasta, mut miut se sentään yllätti positiivisesti. Toivottavasti siulla olisi parempi tuuri ensi kerralla palautteen kanssa!

   Poista
 2. Oi miten hyvää palvelua sait! Ja katsoin tuosta uudemmasta postauksesta, että sukkapelastus oli onnistunut vallan hienosti! :)

  VastaaPoista
 3. Novitalla miusta asiakaspalvelu pelaa. Mie oon varmaan nelisen kertaa valittanut langasta, joka kerta ovat korvanneet ja pahoitelleet :) Viimeeksi helmikuussa, sain samaisen sukkalehden myös lisäksi :)

  VastaaPoista