tiistai 4. maaliskuuta 2014

Täällä kuplii vaahtokarkkeja ja kirsikoita

Miulle jäi parista työstä jäljelle pienet nöttöset 7-veljestä vaaleanpunaisena ja pinkkinä. Lisäksi sain siskoltani valkoista Teddy-lankaa, mistä oli hänelle tarkoitus jotakin keksiä. Olin hetken katsellut kuplalapasia ja ajattelin tehdä sellaiset siskolleni talveen lämmittämään.

Vaahtokarkkikuplat ;) ..tai miksei vaikkapa hattarakuplatkin, yhtä ihanan imelää! :D

Nehän onnistui oikein mukavasti jämälangoista ja yhdestä Teddy-kerästä! Lapasten teko oli sangen koukuttavaa, kun koko ajan teki mieli vain jatkaa ja jatkaa. Ohjekaan ei ole kovin vaikea ja mikäli jokin kohta jää askarruttaa, löytyy netistä videoitakin, kuinka kuplat tehdään. Ja täytyy sanoa, että tulihan lapasista aika herkullisen näköiset valkoinen-vaaleanpunainen ja valkoinen-pinkki värityksillä ;)

Kirsikkakuplat kuplii kädessä mukavan pehmoisesti.

Toisista lapaista loppui pinkki lanka kesken, joten peukaloista tulikin sitten valkoiset. Mutta se ei haittaa, tuohon malliin sopii hyvin myös pehmoiset peukalot :)

Talvi tosin lähti liian aikaisin ja jäljellä on nyt keväinen ilma linnun viserryksineen, joten lapaset jääneen ensi talven iloihin. Mutta kyllähän nuo mieltä lämmittää ja piristää väritykseltään kaikesta huolimatta ja lapasia oli ilo tehdä! Ja tulihan tuossa tilauskin ystävältä kyseisiin lapasiin, joten nämä eivät suinkaan jää viimeisiksi kuplikseni, lisää siis luvassa ;)

2 kommenttia: