sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pöllö huhuilee jälleen

Lanka: Novitan miami vadelma, valkoinen ja Kotiväki musta

Hu-huu! Hu-huu!
Iltataivas tummentuu,
kuusen latvaan kipee kuu.
Pöllö huhuu:
"Hu-huu! Hu-huu!"
Iltataivas tummentuu,
kuusen latvaan kiipee kuu.

Kyseisen lorun alkuperää en osaa sanoa, mutta muistan, että se luettuun miulle onnittelukortista, kun olin kerhoikäinen. Kortti on edelleen miulla tallessa. Vaikkei loru olekaan sen kummallisempi, niin jotenkin se jäi pieneen mieleeni hyvin jännittävä loruna.

Ja koska pöllöt ovat lähellä sydäntäni, niin tätikän kullanmuru saa jotakin pöllöaiheista näin syntymäpäivillään. Äitihän tämän lahjan jo tietää, joten ei haittaa, että se blogissani aikaisemmin vilahtaa. Tyttö on onneksi vielä niin pieni, ettei hän ymmärrä Internetistä mitään, joten ei näe lahja etukäteen!

Tein tämän suloisen pöllön jälleen Prinsessajuttu-blogin ihanalla ohjeella. Tälle pöllölle ei tullut nyt mitään pitsiä, mutta jospa se jossakin välissa sattuisi sellaisetkin saamaan vielä ennen pakettiin menoa. 

4 kommenttia:

 1. Tuo pöllöruno on tosiaankin jotenkin sykäyttävä.ja inspiroiva. Kopioin sen itselleni talteen, toivottavasti et pahastu. Olen tekemässä pikkupojalle satukirjaa 4v lahjaksi. Kirja on uniikki ei julkaisuun, muutoin kuin saatan blogissani julkaista yksittäisiä kuvia sivuista ja runoista/loruista. Jos et salli minun sitä käyttää niin laita viesti vaikka sähköpostiin. Osoite löytyy blogistani. Tuo sinun virkattu pöllö on myös aivan syötävän ihana. Ja siitä varmasti otan myös mallia omiin käsitöihini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :)

   Saa runon kopioida talteen ja käyttää miun puolesta. Lähde tosin on tuntematon, sitä ei muistaakseni kortissa ollut. Ja nuo virkatut pöllöt on aivan ihania, Prisessajuttu-blogi on täynnä kaikkea ihanaa! Suosittelen tutustumaan :)

   Poista
 2. Pöllöihin ei kai kyllästy koskaan. .. Tää sinun tekemä on aivan ihana! !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on luvassa lisääkin, kun toinen samanmoinen valmistuu ;)

   Poista