perjantai 14. maaliskuuta 2014

Sekalaisia tekeleitä lyhyenä postauksena

Tällä kertaa postaukseni on hieman sekalainen. Kyseisiä töitä on käyty tarkemmin läpi omissa postauksissaan, mutta ajattelin siitäki huolimatta tehdä tämän postauksen.

Aikaisemmin olikin puhetta, että kuplalapasia tulee lisää. Ystäväni T. tilasi itselleen mustavalkoiset kuplalapaset, jotka sitten parin päivän aikana valmistuivat :) Aikaisempiin lapasiin nähden tein 10s/puikko, jotta lapasista ei tulisi niin napakat käsialaani nähden. Muuten tehty samalla periaatteella kuin aikaisemmin tekemäni vaaleanpunaiset ja pinkit kuplalapset.


Pidemmillä vapaillani oli tarkoitus matkata Pohjois-Savoon miehen isovanhempien luokse. Heille on aina ollut tapana viedä jotain viemisiä. Päätin kokeilla jälleen pikkuleipien tekoa. Valitettavasti pohja ennätti jähmettyä hieman liian kauan, joten kuviot eivät juurikaan enää tarttuneet. Otin suunnitelma B:n käyttöön ja testasin sitten miun ihania Muumi-piparkakkumuotteja! :) Aikaisemmassa postauksessahan kerroin tarkemmin, kuinka tehdä keksejä keksileimasimilla. Tällä kertaa ohjeena käytin Kinuskikissan murotaikinaohjetta.Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin mukavaa viikonlopun alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti