sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Viikonlopun tekeleitä

Jälleen yksi viikonloppu takana päin. Tällä kertaa tässä tulee hieman sekalainen postaus, eli mitä on tullut tehtyä nyt näin viikonlopun aikana.

Iltapäivän aikana tein vanhemmille sytykekäpyjä talvea varten. Niistä ei nyt tällä kertaa ole mitään hienoa kuvaa, mutta kuva kuitenkin :) Kenties viikon päästä olisi tulossa hieman nätimpiä kuvia, kun on tarkoitus tehdä sytykekäpyjä ja -ruusuja lisää.


Samalla tein viikonlopun aikana jo alkuviikosta aloittamani villasukat (ylläri, ylläri!) valmiiksi. Sukat ovat A:lle synttärilahjaksi, kun toivoi sellasia. Nyt on lähipiirissä ollut tuollaiset ns. makkarasukat niin suurinta huutoa, että piti ihan kokeilla itsekin tehdä sellaiset ;) Nopeasti ja näppärästi ne syntyivät. Vartta neulottu 12 krs joustinneuletta ja 6 krs sileää neuletta. Tehty 37-38 jalalle.

Tästä kuvasta näkyy parhaiten sukan värit.
Lankana 7-veljestä.

Sukat jalassa.

Tällaista nyt viikonlopun aikana. Ensi kerralla sitten vähän taas jotain muuta (varmaan taas lisää sukkia ;)). Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. KIITOS MUISTUTUKSESTA, miulla on tuolla tarpeet niihin mokomiin ruusuihin, mutta olin ihan kokonaan unohtanut ne! Pitääkin alkaa väsäämään niin ehtivät valmiiksi - Ellun kanssa kun ei tekemisiä oikein kannata jättää viimeiselle viikolle. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään ;) Miä kans tongin miun loput varastot ja löysin lisää tarvikkeita viikonlopulle! Noita käpyjä on nopea tehdä, kun niitä voi useamman kerralla viskata kattilaan ja siellä pyöritellä ja sit nostaa kuivuu :) Suosittelen, teillä on kans hyvät käpymetät vieressä! ;)

      Poista