perjantai 18. lokakuuta 2013

Sukkasatoa!

Tässä on taas jokunen tovi vierähtänyt, kun on päässyt tänne mittään postailee. Vaikka pientä hiljaiseloa on ollut taas hetkonen, niin koko ajan täällä tapahtuu kaikkea pientä ja puikot kilkattaa kovaa vauhtia! Tällä hetkellä on menossa samaan aikaan useampi tilaustyö, jotka olisi määrä saada valmiiksi ennen joulua. Lähinnä sukkia, joten niitä tänne pukkaa, kun valmistuvat.

Tässäpä siis nyt hieman muutamia kuvia sukista, joita on tullut tehtyä.

Vas. ylhäällä Isoveli -langasta tehdyt nilkkasukat.
Oik. ylhäällä Kyyhky -langasta neulotut nilkkasukat.
Alhaalla söpöt raidalliset polvisukat, lankana 7-veikka ja joku tuntematon
hieman ohuempi lanka.
Lankana 7-veikka, ihanat tiikeriraitasukat ;)

Tein elämäni ensimmäiset piirakkasukat, ohje täältä.

 

Kuvittelin jotenkin aina piirakkasukkien tekemisen olevan jotenkin vaikeaa. Huomasin kuitenkin sen olevan hauskaa ja erittäin koukuttavaa: aina oli pakko tehdä yksi ryppy, ja taas toinen ryppy jne. Ja kappas! Sukat olivatkin nopeasti valmiit. Piirakkasukat lähtevätkin pukinkonttiin, muut ovat olleet perheen parissa käytössä ja löytyvät myös tuolta omasta sukkalaatikosta ;) Ei pääse talvi yllättämään, ja hyvin töissä mennä viipattaa pirtsakat sukat jalassa eteenpäin!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, Minna! Nämä kuvan sukat on suurimmaksi osaksi tehty jo pari vuotta sitten, mutta ajattelin ne kuitenkin julkaista :) Nyt niitä on tulossa lisää, kun tässä samalla on tekeillä kahdet parit. Pitäisi myöskin saada kuvattua yhdet sukat, joiden tekemisessä meni aikaa, kun piti näpertää ja nyhertää niiden kanssa. Julkaisen kuvan, kun ne kaivetaan talvivarastosta esiin :) Lisää sukkia siis tiedossa!

      Poista