maanantai 21. lokakuuta 2013

Pienelle prinssille pienet sukat ja lapaset

Tällainen paketti lähti viimeksi kyläillessä viemisiksi :)
Ystäväni S esitti pyynnön, että heidän pieni, melkein 3kk ikäinen poika O, tarvitsee talveksi pienet lapaset. Niinpä miä tekaisin jämälangoista kahdet lapaset pojalle joutessani. Kauanhan niihin ei mennyt aikaa, kun silmukkamäärä on 7s/puikko ja lapaset ovat pienet. Samalla pääsin eroon miun osasta jämälangoista, ja sain aikaiseksi jotain konkreettista.

Sukat oon neulonut aikoja sitten. Itseasiassa taisi olla silloin, kun O tunnettiin vielä nimellä masuasukki. Sukat vain olivat jääneet jonnekin käsityökorin pohjalle, mutta nyt ne löysin ja vein samalla reissulla. Sukat olivatkin nyt oikein passelin kokoiset. Villalangasta ne ei ole tehty, jonkinlaista paksumpaa puuvillalankaa taitavat olla. Ostin langan aikoinaan FB-kirpparin kautta pilkkahintaan, joten langan nimeä en tiedä. Menevät näppärästi näin sisäsukkina.

Turkoosilanka on 100% akryylia. Ihanan pehmoista, löytyi Tigersistä eurolla kerä. Harmaat lapaset on ilmeisesti osaksi myös akryylilankaa. Vihreälanka on 7-veljestä.

Ystäväni S oli oikein tyytyväinen tuomisista. Nyt ne pääsevät lämmittämään pientä prinssiä. Ei aina maanantait oo niitä huonoja päiviä. Etenkään silloin, kun pääsee vähän kyläilemään ja jutustelemaan parhaan ystävän kanssa kasvotusten, sekä tutustumaan pieneen prinssiin lisää!

Mukavaa maanantai-päivän jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti