perjantai 4. syyskuuta 2015

Blogin puolella hiljaista, käsityö rintamalla kyllä tapahtuu hiljalleen

Nyt täytyy todeta, että hieman hävettää.. En ole saanut julkaistua yli kuukauteen blogin puolelle juuri mitään. Olen muka ollut "liian kiireinen". Käsitöitä kyllä olen saanut tehdyksi ja useimpia aloittanutkin, mutta tänne blogin puolelle siirtäminen on jäänytkin puolitiehen.

Aloin miettimään, että miksi en saa mitään valmista aikaiseksi, vaikka tekemistä kyllä olisi. Tuijottelin sukkapuikkojani ja lankakasojani, mutta en saanut tartuttua tuumasta toimeen. Kyjy2015 oli myös menossa. Sitten se jotenkin selkeni: koska olin ilmoittautunut tuohon Kyjy2015 ja tietyt työt piti aloittaa määräaikaan menneessä, en saanut mitään aikaiseksi. Jotenkin koko homma meni suorittamisen puolelle. Jätin siis koko leikin kesken ja totesin, että miun on parempi tehdä näitä töitä ihan oman sen hetkisen fiiliksen pohjalta. Lisäks aina väliin voi tulla muutama tilaustyö, jota innostun sitten tekemään. Ja en oikein osaa aloittaa useita eri töitä, koska oon yleensä aloittanu työn ja tehnyt sen sitten loppuun. Ehkä senkin takia ei ole ollut mitään valmista, kun useampi työ on kesken (mutta ei siltikään vaadittuja 20!).

Nyt kuitenkin sain hiljattain tilauksen pienistä housuista vajaa 50cm pienokaiselle. Etsin bambulankaa suosituksesta, ja koska en sitä kulmiltani löytänyt oikean värisenä, tein tilauksen Lankamaailmalle. Sieltä sainkin parin päivän päästä paketin, noudin sen tänään. Siellä oli Bommix Bamboo odottamassa harmaana, ja tilasin muutaman herkullisen värin Janne-lankaa sukkiin.

 

Vaikka kesälomani vasta on puolessa välissä, jouduin toteamaan, että syksy yllätti miut tänä vuonna täysin. Lehdet lentelee ja sää on viileä. En kuitenkaan valita, koska sää on mitä ihanin neulomiseen: kädet ei hikoile eikä kämpässä ole kuuma. Jaksaa siis tehdä muutakin kuin vain maata aloillaan! Täällä on aloitettu jo kynttilöiden polttaminen ja nautitaan pimeistä illoistakin. Joten jospa täältä alkaisi taas pikkuhiljaa putoilemaan jotakin valmistakin.

Joko siellä nautitaan pimenevistä illoista ja puikkojen kilinästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti