sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Lomalta paluu arkeen

Nyt kun on se kesälomakin saatu virallisesti pidettyä, voi toivottaa syksyn hyvillä mielin tervetulleeksi! Se tosin jo ilmoitti tulostaan viimeisille lomapäiville, kun heräsin kurkku kipeänä ja koko päivän kestävällä päänsäryllä. Sen kaveriksi ilmaantuikin sitten rutisevat korvat ja äänikin melkein lähti. Ei sentään lannistuta, vielä ei sentään olla siinä kunnossa, etteikö töihin pääsisi.

Ohje pöllöleluun vaunuihin löytyy täältä.
Viimeisinä lomapäivinä sain valmiiksi ystävälleni S:lle pöllöisen vaunulelun. Väreiksi hän toivo harmaan ja turkoosin, joten pöllöjä tuli tilauksesta. Nämä pääsivät vauvalahjaan, jonka vein ystävälleni S:lle viikonloppuna. Ja aivan ihana pieni tulokas olikin, pääsi nuuhkuttelemaan ihanaa vauvatuoksua ja kuuntelemaan ihania vauvaääniä. 

Pöllö oli jo aikaisemmin julkaistu täällä. Ohje Prinsessajuttu-blogin käsialaa.
Vein ystäväni P:n 1-vuotiaalle lapselle myöhästyneen synttärilahjan, kun en päässyt osallistumaan synttäreille henkilökohtaisten syiden vuoksi. Lahja tuli hieman myöhässä, mutta päätyi uudelle omistajalleen. Pöllön olin tehnyt ilman nauhaa jo aikaa sitten. Lisäsin pöllöön jälkikäteen "handmade with love <3" -nauhan ja kiinnitin sen tiukasti napilla.


Loman viimesenä päivänä lähdimme porukalla syksyiseen metsään. Samalla saimme syödä mahamme täyteen mustikoita ja puolukoita, joita löytyi metsästä vielä kuinka paljon.

 

Oikein mukavaa syksyn alkua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Pöllöihin ei kai edes voi kyllästyä ja syksyllä niihin suorastaan rakastuu ♡ Ihania lahjuksia olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana kommenteisasi blogiini, en ymmärrä edes miten olen ollut näin huolimaton ja löysin tieni tänne vasta nyt!

  Tuo pöllölelu vaunuihin on ollut itsellänikin pitkään siellä jossain TO-Do-listalla, voi että se on suloinen, hyvät värit olet valinnut!:)

  Minähän jään tänne ehdottomasti ihastelemaan aikaansaannoksiasi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari kovasti kehuistasi ja tervetuloa joukkoon! :) Ja ilman muuta kokeilemaan pöllöjä vaunuihin. Nämä olivat ystäväni valitsemat värit uudelle tulokkaalle. Ja jos ohjettani kokeilet, niin jätä ihmeessä kommentti, jos ohjeessa on jotain huomautettavaa tai vaikeasti ymmärretävää. Ohjeiden teko on kamalan vaikeaa, koska harvemmi mitään kirjoitan ylös vaan teen oman pään mukaan. Ja vielä vaikeampi on pukea tekemisiään sanoiksi, huh!

   Poista