tiistai 30. syyskuuta 2014

Huovutetut tossut taaperolle

 Malli: Huopatossut
Lanka: Novita Huopanen harmaa, vihreä ja keltainen
Koko: 20/21
Muut tarvikkeet: Novita virkkuulanka harmaa, puiset napit 4kpl,
Sock-Stop, Novita Isoveli vaal. vihreä

Olen jo aiemminkin tehnyt näitä tossuja (linkistä pääsee alkuperäisen ohjeen äärelle). Näissä vain sattui sellainen pikku vahinko, että ne kutistuivat hieman liikaa makuuni. Eri pesukoneissa Novitan Huopanen huopuu joskus aivan eri tavalla, kuin mitä aikaisemmin. Siksi pesukoneen avaaminen on aina yhtä yllätyksellistä!


Siksipä leikkasin hieman tossujen edestä huovuttunutta kohtaa ja nyöritin puuvillalangasta narut. Päihin puhottelin virkkuukoukun avulla napit kiinni nyörin päihin. Nyt ne ovat enemmän kuin kengät ;)


Koska kysehän on kuitenkin taaperosta, niin pohjiin laitoin Sock-Stopia estämään liukastumista. Toivon mukaan pitävät. Ja jollei tuo pidä, niin lupasin laittaa lisää sitä "tököttiä" pohjiin ensi kerralla.

PS. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivat ensimmäisessä kuvassa pienen langan pätkän varressa sojottamassa. En huomannut sen ilmaantuneen kuvaan, luulin sen piiloutuneen ;) Mutta onneksi piilotin oikeasti langan ennen kuin tossut lähtivät oikealle omistajallee. Joten nou hätä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti