sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Siililapasia

Malli: Siililapaset
Lanka: Novita 7-veljestä vaal. ruskea ja Brazilia / Brazilia Color -pörrölanka,
musta Novita Miami
Muut tarvikkeet: napit Sinellistä
Kenelle: pienelle vauvalle

Tällä kertaa syntyi pieniä siililapasia lapsille. Nämä pienet siilit on tehty tädin tytölle nyt syksyksi. Nappeja silmiksi hieman mietin, mutta tulin siihen tulokseen, että ne voi laittaa, kun ei tyttö vielä mitään käsiään suuhunsa laita. Jos niikseen tulee, voi napit näppärästi nipsasta pois ja ommella mustalla langalla silmät tilalle.

 
 Malli: Siililapaset
Lanka: Novita 7-veljestä ruskea ja Brazilia / Brazilia Color -pörrölanka,
musta Novita Miami, 7-veljestä luonnon valk.
Kenelle: 1-vuotiaalle lapselle

Nämä hieman isommat lapaset menivät ystäväni S:n pojalle syksyksi. Koska en ollut ihan varma, miten tämä ihana pieni taapero mahtaisi sormiaan suuhun laittaa, ompelin valkoisella langalla siilille silmät. Ettei vaan vahingossakaan menisi napit väärään kurkkuun ;)

Ja koska en osannut oikein arvioida, kuinka iso käsi 1-vuotiaalla mahtanee olla, löysin Jenkan tahti -blogista kivan ja yksinkertaisen ohjeen lapasten tekoon. 

2 kommenttia:

  1. Voi kun on suloset, näin jossain vähä aika sitten tuota lankaa myynnissä edullisesti mutta en tiennyt mitä siitä oisin tehnyt, nyt kun näin nämä alkoi harmittaa että jätin ostamatta. Ihana toteutus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Miulla oli joskus pinkkiä pörrölankaa, mutten tienny itekää silloin, mitä siitä tehä. Kun näin näitä lapasia, niin tajusin, mihin lankaa käyttää. Näissäkin jakaa mielipidettä se, käyttääkö lankana vauvalle nalle vai 7-veikkaa. Miä päädyin 7-veikkaan, mut suosittelin pienelle vauvalle kuitenkin alle vielä esim. puuvillakäsineitä. Kylmät ilmat kun on tulossa. Eikun itsekin siililapasia väsäämään ;) Ja tervetuloa lukijaksi <3

      Poista