torstai 26. kesäkuuta 2014

Käsityötarvikkeille säilytyspussi

Tähän asti oon aika pitkälle neulonut kaikille muille jotakin. Tällä kertaa halusin tehdä kerrankin jotakin itselleni.

Tarvikkeet: Novita Huopanen, 1 kerä, puuvillalangan jämät,
2kpl nappeja, neulaa ja lankaa

Aikaisemmin miulla oli ollut kaikki puikot, sakset, mittanauhat ym. käsityötarvikkeet pitkin poikin käsityöpussukkaani (tai kuten jotkut ovat sen nimenneet puuhapussiksi). Lopulta miä tuskastuin tähän ja kaivoin pienenä välityönä Huopasen lankakerän ja neuloin siitä itselleni  säilytyspussin.


Neuloin ja huovutin teokseni pesukoneessa. Harmikseni huomasin, että kyseiset ns. läpät jäivät liian suuriksi ja jouduin niitä saksien kanssa muotoilemaan ja leikkaamaan uudestaan. Sen jälkeen hieman käsin huovutin saksien tekemää rumaa reunusta. Käytin Tiimarista ostamiani isoja, värikkäitä nappeja pussiini. Napit ovat ostettu silloin, kun Tiimarilla oli loppuunmyynti menossa. 


Pussi tarvitsi miusta vähän piristystä ja ompelin ompelukoneella pussiin kiinni itse virkkaamani pitsin. Alareunaan virkkasin tähden pieneksi piristykseksi vanhemmilta löytämästäni puuvillalangasta.

 

Idea valmiista työstä muuttui monta kertaa, mutta lopulta siitä tuli tällainen. Eihän se ihan virheetönkään ole, eikä välttämättä kaikkien silmää miellytä. Ajaa kuitenkin asiansa ja miä oon lopputulokseen siihen nähden tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti