torstai 12. kesäkuuta 2014

Juhannusruusu-liina

 Malli: Juhannusruusu
Koko: halkaisija 38 cm
Lanka ja menekki: Novita Tennessee, musta, 1 kerä

Halusin kokeilla tehdä Juhannusruusu-mallin mukaan liinan meidän keittiön pöydälle. Miusta malli on yksikertaisuudessaan todella kaunis. Taka-ajatuksenahan miulla tietenkin oli se, että halusin ensin opetella mallin tekoa näin etukäteen, ennen kuin aloitan joskus hamassa tulevaisuudessa varsinaisen maton tekemisen ;)


Kyllähän tuon liinan tekeminen oli aikaa vievää, mutta mukavaa. Ja Kauhavan Kangasaitan ohjeen mukaan tekeminen oli yksinkertaisempaa, kuin mitä odotin :) Ainoo, niin en järin ihastunut tuohon Novitan Tennessee -lankaan: langan monisäikeisyyden takia lanka ei jotenkin vain istunut miun käteen. Jatkuvasti meinasi jäädä joitakin satunnaisia yksittäisiä lankoja harottamaan pitkin työtä, ja sekös häiritsi miun sisällä asuvaa pientä perfektionistia! Olin kuitenkin ostanut langan kyseiseen tarkoitukseen ja siihen miä sen kans käytin.


Näin loppuun meidän pieni linssilude, joka halusi päästä kuvaan mukaan, vaikka ei siltä kovin näytäkään! Joissakin liinaotoksissani näkyi satunnainen nenänpää, tassun tai hännän vilahdus. Joten otetaan nyt koko koira kuvaan mukaan, kerran vaatimalla vaati! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti