torstai 1. toukokuuta 2014

Hu-huu, hu-huu!

 
Lanka: Novita Miami 100g ja Novita Tennessee valkoinen, musta ja hiekka
Kenelle: pienelle vauvalle

Kiitos ihanalle Prinsessajuttu-blogille, joka julkaisi sivuillaan virkatun pöllön ohjeen! Miun oli ensin tarkoitus tehdä ystävälleni T:lle vaunupeitto tulevalle pikkuiselle, mutta pöh, hänellepä oli tulossa sellainen. Sitten muistin Prinsessajutusta lukeneeni ihanasta, suloisesta pienestä pöllöstä. Sopivasti ohjekin oli jokin aika sitten julkaistu, joten siitä se ajatus sitten lähti.

Pöllön tekeminen oli oikein mukavaa ja helppoa, ja sitä teki mielellään aamun pikkutunneille asti. Pöllö syntyi kuin itsestään. Tietysti, oon huono päättelijä ja sen takia työ roikkui viikon verran. Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja päättelin langat näin vapun kunniaksi :)

Pöllö on hieman erinäköinen, kuin mitä ohjeessa olevat. Syy siihen on se, että miulta loppui juuri lanka kesken pöllön ns. korvien, joten otin sitä lankaa, jota miulla sattui sillä hetkellä pussukassani olemaan. Siispä tälle pöllölle tuli hieman erilaiset ns. korvat ;) Ja silmätkin ovat aika suuret, johtuen paksummasta langasta. Mutta miusta siitä tuli silti oikein kiva ja persoonallinen pikkukaveri!

Viimeistelin pöllöä mieheni vanhempien luona. Anoppini ihastui pöllöön ja halusi ostaa sen samantien, ja viedä työkaverilleen lahjaksi, joka oli juuri saanut pienen vauvan. Tämä siis lensi jo suoraan pesästään pois, mutta tämä ei jää suinkaan viimeiseksi, sillä lisää on tulossa ja ystäväni T saamassa samanlaisen.

Oikein mukavaa vapun jatkoa! :)

1 kommentti:

  1. Suloinen pöllö! Kiva kun innostuit kokeilemaan ja kiitos linkityksestä :)

    VastaaPoista