tiistai 13. toukokuuta 2014

Helmet kesän juhliin

Pääsin jälleen helmeilyn makuun ja päätin tehdä viimeinkin itselleni sopivan helminauhan tuleviin kesän juhliin. Miulla oli jo omasta takaa joskus kaupasta ostetut helminappikorvikset ja helminen bling-bling-rannekoru. Äidiltäni olin lainaillut helmikaulanauhaa, mutta äitini oli alkanut kaipaamaan omaa helminauhaansa, joten miun piti tehdä itselleni uusi. Kaupasta en tähän asti löytänyt oikein mieleistä, tai jos löysin, niin hintakin hieman hirvitti. Tekemällä pääsin hieman halvemmalla.

Käytin helminauhassa Sinellistä ostamiani 5mm helmiä sekä muutaman Helmi Q:n kautta ostamiani helmiä. Helmi Q:sta olin aikaisemmin myös ostanut lukon ja siiman. Mukavan näppärää, helppoa ja ei tullut pahan hintainenkaan helminauha! Sainpahan tehtyä omannäköisen ja mieleisen helminauhan :)

2 kommenttia:

 1. Oih, kauniit! Miekin olen ikuisuuslainannut mammaltani helmikaulanauhan, mahtaisikohan se haluta sen takaisin?

  En tiedä meneekö ihan siun blogin aiheen vierestä, mutta laitoin siulle omassani arkiruohahaasteen, oles hyvä! :) Olisi kiva kuulla lapsettomankin syömingeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikaulanauhat on kyl ihania juhliin! Ja sellaisen tekee kans nopeasti ja näppärästi, joten eikun tuumasta toimeen ;)

   No ei kai se haaste nyt ihan täysin vierestä mee, onhan täällä nähty ties mitä kakunkutaleita ja leivän tynkää :D Eiköhän yksi ruokahaaste mahu tänne uumeniin kans. Ja haaste mikä haaste! Voi vain tulla aika yksipuolista sapuskaa, mutta eiköhän tänne jotakin eksyne.

   Poista