sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Banana banana banana terracotta banana.. Eiku banaanimansikkakakku!


Kakun sisällä banaani-kermavaahtoa ja mansikka-kermavaahtoa.

Tämä postaus tulee nyt hieman tehtyä "läpällä"-periaatteella. Miehelläni sattui olemaan synttärit juuri äitienpäivänä, joten pitihän se jonkinlainen kakku leipasta. Useiden syiden vuoksi kaikki miun leivontatarvikkeet sattuivat olemaan toisaalla, joten miun piti sitten tehdä kakku ilman pursotinpusseja tai kakkuvuokaa. Tein kääretorttupohjan ja leikkasin siitä sitten pienen eväsrasian avulla pieniä ympyröitä, ja TADAA! Kakkupohja oli valmis!

Sivuilla banaania.

Ja eikun kasaamaan koko teosta. Pinnalle nompparelleja kruunaamaan komeutta ja sivuille suorastaan luunappien tavoin "ammuskelin" noita kultaisia sokeripalloja. Ja ettei kakun tekeminen olisi mennyt liian vakavasti niin kakustahan tuli hieman vahingossa.. Noh... Prinsessamainen! :D Tiedän, että mieheni arvostaa tekemääni kakkua suuresti! Kakku nimittäin sai pieniä huvittuneita katseita mieheltä, mikäs sen parempaa ;) Ja huomaan, että miun taidot ja luovuus on nyt vähän ruosteessa, sillä tämä on varmaan tähän astisista tekemistäni kakuista mitä hirvein ja epämääräisin! Mutta ajattelin kuitenkin tämän julkaista myöskin sillä periaatteella, että aina kaikki ei mene kuten on suunnitellut ja joskus joukossa pitää olla sitä huumorintajuakin ;)


Näihin tunnelmiin siis. Aina ei voi onnistua, mutta ei sitä tarvitsekaan! Pääasia, että ns. matkan tekeminen on ollut hauskaa ;)

Oikein lupsakkaa äitienpäivää kaikille äideille, tuleville äideille ja äidin roolissa muuten vain oleville! <3 Tää päivä on myöskin teidän <3

Eikun syömään kakkua siman voimin! :)

1 kommentti: