maanantai 21. huhtikuuta 2014

Liverpoolin polvisukat tilauksena miehelle

 
Malli: miesten Liverpoolin polvisukat
Koko: miehille
Langat: 7-veljestä, punainen ja keltainen 

Kaverini halusi itselleen villasukat ja pyysi miua niitä tekemään. Niitä sitten alettiin yhdessä mietiskellä, millaiset haluaisi. Heräsi ajatus Liverpoolin sukista, jotka kuulemma olisivat oikea unelma!  Ensin mietittiin pelkästään kirjaimia, mutta sitten heräsi ajatus linnusta. Noh, siitä se ajatus sitten lähti.

Kyselin FB:n Voihan Villasukka! -ryhmästä hieman neuvoja. Valmis Liverpoolin kuva, jonka voisi jäljentää sukkiin, näytti mahdottomalle tehtävälle. Joku ryhmässä vinkkasi kokeilemaan KnitPro-ohjelmaa, johon lataa vain kuvan ja ohjelma tekee valmiin ruutupiirroksen. Löysin netistä kyseisen Liverpoolin kuvan ja latasin sen ohjelmaan. Ja siinä se valmis ruutupiirros sitten oli miulla sukkiin! Ainoa, niin ruutupiirroksesta tuli hieman suttuinen ja miun piti käsin sitä sitten viimeistellä ja väritellä ruutuja, jotta saisin sen palvelemaan käyttötarkoitusta.

 

Neuloin mittojen mukaan punaisella 7-veikalla sukat ja sen jälkeen jäljensin kuvan sukkiin. Kyseessä olivat ensimmäiset sukat, joihin oon silmukoilla jäljentänyt kuvan. Myönnettäköön, että homma meni muutamia kertoja uusiksi ja purin jo tekemäni kuvan, koska välillä silmä oli harittanut ja hypännyt jonkun silmukan yli.

Kuvat sukista on otettu etukäteen, ennen kuin pistin sukat märän pyyhkeen sisään, jotta langat ns. rentoutuisi ja jälki tasoittuisi. Mutta sukkien saaja oli oikein tyytyväinen ja innoissaan. Tuli niitä toisesta kaupungista varta vasten hakemaan, kun ei malttanut enää odottaa! :D Naureskeli, ettei raaski niitä pitää, mutta kehoitin pitämään ja miä neulon sitten vaikka uudet, jos lempisukat kuluu puhki. Tänään pääsivät jopa jalkaan, kun Liverpoolin peli pyöri telkkarissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti