tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pienen tytön lettisukat

 
Malli: Pienen tytön lettisukat (ohje Vauvan lettisukat, Raverly)
Lanka: Novitan 7-veljestä (syvänvioletti) ja Jussi (marjapuuron värinen)
Koko: 33-34

FB:n Voihan Villasukka! -ryhmässä oli esillä sievät vauvan lettisukat, ohje Raverlysta. Miusta sukkien malli oli kaunis ja ne sopisivat myös hieman isommallekin lapselle aivan hyvin. Tein jämälagoista sitten hieman suuremmat sukat pienelle tytölle. Annoin sukat kaverilleni, joka tulee ne antamaan kummitytölleen.

Sukkien pohja. Sock-Stopia laitettu kaksi kerrosta pohjaan.

Sukkia oli mukava neuloa ja pienellä vaivalla sai hyvin näyttävää jälkeä. Katsoin ohjeesta, kuinka lettinauha tehdään sukkiin, mutta muuten tein sukat perussukkien ohjeella. Poimin siis silmukat varresta ja jatkoin siitä eteenpäin. Tein jalkapöytään joustinneuleen junasukkien idean mukaan, ettei sukat jää ihan heti pieneksi. Pohjaan laitoin Sock-Stopia jarruiksi. Onhan noilla lapsilla virtaa ja tuskin vanhemmatkaan pistävät pahakseen, jos siihen vauhtiin löytyy ees vähän jarruja! ;)

2 kommenttia:

  1. Onpa kivat, tämmönen isompiki tyttö saattais kelpuuttaa, ohje talteen äkkiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sopii hyvin vähän isommallekin tytölle! ;) Tosiaan vähä ohjetta soveltamalla saa kyl nättiä aikaan vähän isommallekin. Yritin vähän isommalla letillä saada sukat tehtyä, mutta sain vaan omasta mielestäni sotkuista jälkeä aikaiseksi.. Liekö johtui siitä, että kello oli yli puolen yön ja silmät ristissä niitä tein vai mikä lie :P

      Poista