maanantai 10. helmikuuta 2014

Pieniä kivoja löytöjä Lontoosta ja Pariisista

Ulkomaanmatkoille mentäessä oon pyrkinyt selvittelee, millaisia käsityökauppoja kyseisillä nurkilla on. Sekin hieman vaihtelevalla menestyksellä. Ensimmäinen reissu oli muutaman viikon matka Englantiin. Siellä kävin mm. Lontoossa. Olin kuullut käsityökadusta, joka sijaitsee Lontoon keskustassa. Valitettavasti en ehtinyt siellä käymään :( Sen sijaan kävin vierailemassa I Knit London -kaupassa. Sieltä ostin muutamat silmukkamerkit mukaan. Lankojakin katselin, mutta totesin, että tarjonta oli aika samanlainen kuin Suomessakin.


Lisäksi lähikaupasta satuin löytämään ihan vahingossa Kool Aideja! Jokin aika sitten etsiskelin niitä Suomesta Citymarketeista - huhun mukaan niitä siellä kuulemma oli. En kuitenkaan tuolloin löytänyt etsimääni. Englannista sentään löysin helposti, joten  pitää taas jossain vaiheessa kokeilla, millaisia värejä niillä saa loihdittua!


Löysin myös kivoja teippejä sellaisesta kaupasta kuin Poundland (missä kaikki maksoi punnan). Aikaisemmin vilauttelin teipeistä kuvaa jo Reissussa rähjääntyy -kirjoituksessani. Teipit eivät ole mitään washiteippejä, vaan enemmän muovitavaraa. Mutta miä oon niistä tykännyt. Ja kävipä myös sellainen vahinko, että yksi teippirullastani joutui pesukoneeseen vaatteiden mukana, eikä teipille käynyt kuinkaan! ;)

Hieman myöhemmin kävin myös Pariisissa. Netistä etsiskelin joitakin käsityökauppoja, mutta en löytänyt mitään siihen hätään tarvitsemaani. Ja valitettavasti aikakin loppui hieman kesken (taas!), joten mihinkään lankakauppoihin en päässyt. Sen sijaan satuin eksymään Beaugrenelle-kauppakeskuksessa Maisons du Monde -kauppaan, jossa oli niin paljon kaikkea ihanaa! Koska matkalaukun koko oli rajallinen, päädyin ostamaan sieltä nämä hurmaavat keksileimasimet. Muutamat ostin lahjaksi, kun eivät kuitenkaan olleet hinnalla pilattu. Miusta kuitenkin loppupeleissä yllättävän edulliset :)

 

Ja näin loppuun täytyy todeta, etten suinkaan lomaillessani jäänyt ilman villalankoja! Täytin vuosia ja sain äidiltäni lahjaksi kaksi 7-veikkalankakerää ja emalisen muumimukin ja lautasen. Täytyy todeta, että kyllä äiti tyttärensä tuntee ;)


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, oikein mukavaa alkanutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä. Cittarissa ja K-supermarketissa olen coolAideja nähnyt, ne ei ole mehuosastolla vaan jossain sipsihyllyn läheisyydessa sellainen america osasto niin siellä. :) Itse kyllä tilasin Jari Mäki firmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, juurikin tuolta Amerikkaosastolta oon niitä ettiny. Mut noita pusseja ei oo ollu, vaan niitä isoja törppöjä, ja väärän värisenä. Ja kuuleman mukaan ne isot törpöt ei tuohon värjäämiseen sovi, vaan nimenomaan ne pitää olla noita pusseja. Joissakin Cittareissa miua katottii iha ihmeissään, ku niitä kysyin myyjiltä! :D Meinasin silloin tilata niitä, mut päätin kokeilla vaihtoehto beetä ;) Mut nyt jos kokeilisin noilla pussukoilla, mitä tapahtuu!

      Poista