sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tilaustyönä Maariat

 

 Malli: Maariat
Ohje: ilmainen Raverlysta
Lanka: vaaleanpunainen 7-veljestä
Koko: 38/39

Työtoverini teki miulle tilauksen ja toivoi Maaria-sukkia. Ohje oli ilmainen Raverlysta, joten sain ohjeen nopeasti käsiini ja pääsin tekemään sukkia. Ohje oli helppolukuinen ja yksinkertainen, eikä sukkia tekemiseen mennyt kovinkaan paljon aikaa.

Ainoa vain, niin tein ylivetokavennukset hieman väärin, ja silmukat jäivät kierteelle. Kun tämän tajusin, olin jo tehnyt toisen sukan melkein valmiiksi (kärki vain puuttui). Pieni perfektionisti kun asuu sisälläni (kun lähdetään omaa kädenjälkeä tutkailemaan), niin otin langasta kiinni ja purin sukan alkutekijöihinsä. En vain voi sietää pientä virhettä, vaikkakin virhe olisikin sellainen, etteivät muut sitä huomaa. Virheen pelkkä olemassa olo riittää miulle ;) Toisten töistä nyt en mitään virheitä huomaisikaan.

Mutta nyt sukat ovat valmiit ja menossa uudelle omistajalleen! Toivon mukaan ovat mieluisat ja kädenjälki miellyttää omistaajaansa. Tässä samalla on tullut lisää tilauksia ja tälläkin hetkellä puikoilla on menossa tilaussukat. Muutama tilaustyö odottelee, ennen kuin pääsen tekemään omia juttujani. Tosin ne voivat mennä kevääseen, mut eihän se haittaa! Eipähän kerry itselleen tuhottomasti lankoja jemmaan, kun langat tulee valmiina ja sen kun tekee muille :)

Ja vaikka tässä tammikuu onkin ollut hieman hiljaiseloa, koko ajan on jotain puikolla menossa. Kaikkea en ole saanut vielä kuvatuksi. Lisäksi pienoinen lomareissu katkaisi arkea ja samalla hieman huilin hartioita, etteivät ne olisi aivan juntturassa ;)

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti