keskiviikko 20. elokuuta 2014

Virkkuri -virkkuutöitä kotiin ja käyttöön vs. Virkkuri -muotoja ja pintoja


Moni on kehunut ja suositellut Virkkuri-kirjaa. Hetken mietin asiaa ja tutkailin, hypistelin ja näpelöin kirjakaupassa, ja lopulta päätin ostaa kirjan omaan kokoelmaani. Virkkaustekniikkani on vasta alkutekijöissä enkä kamalasti voi kehuskella sillä, että osaisin virkata muuta, kuin yksinkertaisia ohjeita.

Päätin jälleen yön pimeinä tunteina lopulta mennä Internetin syövereihin ja etsiä kirjan käsiini (samalla etsin muutamaa muuta kirjaa). Virkkuri-kirjoja on ilmestynyt kaksi osaa. Kyselin hieman FB:n kautta ihmisten mielipiteitä, kumpi kirja kannattaa ehdottomasti ostaa. En kuitenkaan kerralla raaskinut ostaa molempia hyllyyni. Päädyin lopulta tuohon Virkkurin ensimmäiseen osaan, Virkkuutöitä kotiin ja käyttöön. Vielä en ole päässyt käsiksi itse toteutukseen asti, mutta mitä on tullut kirjaa selattua, niin sormet syyhyää, että pääsee tekemään sen ohjeiden mukaan jotakin!

Kirjan kuvien avulla on myös helponnäköistä virkata erilaisia kuvioita ja luulenpa, että myös miä onnistuin kirjan ohjeiden ja kuvien avulla. Eikun odottelemaan, milloin sitä pääsisi itse tekemiseen asti. Pää vilisee tällä hetkellä erinäisiä töitä ja ehkäpä pidän hieman taukoa piakkoin virkkaamisesta, sillä lähiaikoina ei ole juuri paljoa muuta tullut tehtyäkään, kuin virkattua.

Mukavaa loppukesän jatkoa ja syksyn alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti