maanantai 25. elokuuta 2014

And when the rain begins to fall

 
Tarvikkeet: musta sateenvarjo, pitsiliina, valkoista spraymaalia,
kertakäyttöhanskat, sanomalehtiä alle suojaksi

Syksy tulee, ja ulkona sataa. Mikä olisikaan sen ihanempi sateenvarjo, kuin itse tuunaama ja jossa on kaunis, pitsinen kuvio? Tällainen ihanuus tuli vastaan mm. OmaKoppa-blogin kautta ja olihan se pakko itsekin kokeilla!


Pitsiliina löytyi vihdoinkin kirpparin kautta. Joku oli tehnyt juurikin haluamallani mallilla liinan ja se lähti muutamalla eurolla matkaan. Nurmikon suojasin sanomalehdillä, sillä vanhempani eivät halunneet enää tuunattua nurmikkoa (Vanhempien luona on hyvä toteuttaa villejä ideoita, koska tilaa ja lääniä on enemmän!).


Tämä oli myös loistava työ viettää perheen kanssa laatuaikaa. Vanhempani suhtautuivat projektiini hieman epäilevästi - kuten yleensäkin joihinkin käsityöprojekteihini, koska eihän sitä koskaan tiedä, mitä ideoita se tytär tällä kertaa lähtee toteuttamaan ;) Nauroin meidän iskälle, että kyllä hän vielä tulee kaverikseni spreijaamaan, kun näkee, että homma onnistuu. Iskä naureskeli, ettei tule, mutta toisin kävi! "Anna miä haluan kans kokeilla!", ja siinä me aseteltiin pitsiliinaa yhdessä sateenvarjon päälle. Ihania sydänpankkitalletuksia lisää!


Nyt odottelemaan, että pääsee testaamaan sateenvarjoa. Jos ei spraymaali kestä sadetta (vaikka sanovat, että maali kestää), niin tuleepahan edes jälleen astetta vähän omannäköinen sateenvarjo!


Eihän tuo pitsiliina ihan keskelle mennyt, mutta melkein. Se riitti miulle ja silti, niin kaunis siitä tulikin.Näin lopuksi voisi lainata Jermaine Jacksonia:

"And when the rain begins to fall
you'll ride my rainbow in the sky
And I will catch you if you fall
you'll never have to ask me why.
And when the rain begins to fall
I'll be the sunshine in your life
You know that we can have it all 
And everything will be allright."

Oikein ihanaa viikonalkua kaikille ja toivotetaan syksy tervetulleeksi!

2 kommenttia:

 1. On hiukan magee sateenvarjo! Minäkin haluan! Sait muuten juuri uuden lukijan ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku tekemään, ei onneksi ole kovin aikaa vievää eikä vaikeaa! :) Ainoa, mikä voi tuottaa haasteita, on sopivan pitsiliinan löytäminen, jollei sitä ite halua tehä. Monet kun tuntuu nyt olevan hurahtaneita noihin liinoihin ;)

   Ihanaa, tervetuloa lukijaksi ja toivon mukaan viihdyt blogini parissa! :)

   Poista