perjantai 22. elokuuta 2014

Kun virkkuutyö turhauttaa..

 

Kuinka moni tietää sen tunteen, kun jokin käsityö ois tehtävä valmiiksi, mutta tuntuu, ettei se valmistu koskaan? Tällä hetkellä miusta tuntuu just siltä. Kyseisen kuvan neliöitä pitäisi tehdä lisää ja loputon urakka tuntuu.. loputtomalta. Ruudut kyllä syntyvät kuin itsestään jonkin televisio-ohjelman sivussa, mutta kaikesta huolimatta turhauttaa.

Työ alkaa olla kuitenkin jo voiton puolella, joten ei muuta kuin läpi harmaan kiven!

PS. Kuva on tarkoituksena mustavalkoinen, koska tulevat neliöt ovat lahja pienoiselle, uudelle tulokkaalle. Ja koska sukupuolta ei kerrota, niin ei pidä antaa palojen sitä paljastaa. Kuvasta kuitenkin välittyy se olennainen asia ;)

2 kommenttia:

  1. Tiedän niin tuskan joka aiheutuu siitä, kun työ ei millään meinaa valmistua :D ja yleensä se alkaa olla pahimmillaan juuri loppusuoralla. Varsinkin virkkaamisen kanssa sattuu tuollee aika useasti miulle. Mutta Stemppiä! Kyllä se pian on valmis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! :) Näinpä siinä käy, kun loppusuoralla ollaan. Tätä turhautumista lievitti näin alkuun se, et tein välissä nopean ja pienen neuletyön. Seuraavaksi tämän virkkuutyön jälkeen taidan kyllä ottaa neulepuikot esiin ja piän pienen tauon virkkaamisesta ;)

      Poista