perjantai 13. huhtikuuta 2018

Villapuku Drops Designin ohjetta mukaellen


Malli: Vauvan villapuku Happy Days (by Drops Design)
Koko: 50/56
Lanka: Drops Baby Merino ruskea ja valkoinen
Muut: puunapit (ei muistikuvaa, mistä napit ostettu)
Puikkokoko: bambu 2mm ja 3mm

Tein meidän helmikuisellemme talveksi villapuvun. Valitettavasti en ennättänyt saamaan villapukua aivan valmiiksi syntymään menneessä, koska helmikuisemme päätti tulla maailmaan aikaisemmin, kuin oli tarkoitus. Teinkin sitten pienen syntymän jälkeen villapuvun valmiiksi.

Villapuvusta oli tarkoitus tehdä enemmänkin kokoa 62, mutta tein sitten vahingossa enemmänkin 50/56 kokoisen. Toisaalta parempi näin, koska helmikuisemme on niin lämminverinen, ettei villapuku enää mene näillä keleillä. Helmikuisemme on muuten niin hikinen, ettei ole tosikaan!


Sen verran tein malliin muutoksia, että lisäsin pituuteen 2cm (hyvä niin, koska puku olisi jäänyt muuten liian pieneksi nopeasti) ja neuloin sileää neuletta niin kauan, kunnes alkoi raglankavennukset. Tein pukuun napit ylös asti, vaikkakin todellisuudessa helmikuisemme kohdalla kaksi ylintä nappia jäävät auki.

Puku palveli talvipakkaset meillä hyvin. Nyt puku alkaakin jäämään seuraaville sukupolville, mikäli lämpimät säät jatkuvat. Vaikka puvun neulomisessa kestikin langan ollessa aika ohutta ja 2mm puikoilla parhaillaan tikutellen, niin oli puvun tekeminen kaiken vaivan arvoista.


Vaikka olenkin sensuroinut kuvasta helmikuisemme kasvot, niin voitte kuvitella tuohon mitä suloisimman ilmeen, onhan hänellä päällään kuvassa uusi villapuku ja isin sylissähän on aina pop olla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti