lauantai 24. syyskuuta 2016

Puikonpitimet


Materiaali: Silky Clay -askartelumassa

Miulla on useimmiten puikot hukassa käsityökassissani. Jos yksi yksinäinen puikko sattuukin eksymään muista, saattaa koirani käyttää puikkoja mukavina hammastikkuina. Siksi ne olisi kätevämpää pitää samassa paikassa ja niin, etteivät ne eksy toisistaan.

Silky Clay -askartelumassan ostin joskus muutama vuosi sitten Sinellistä juurikin puikonpitimiä varten. En vain saanut niitä aikaiseksi tehdä ja kokeilla massaa. Nyt sitten ryhdyin vihdoinkin tuumasta toimeen. Pyöritin massasta palloja ja tökin puikoilla sopivia koloja massaan.

Ja massahan soveltuu tähän käyttöön oikein näppärästi! Massa ei ollut aivan kivikovaa, joten soveltuivat hyvin puikoille. En usko, että pitimet mitenkään vaurioittavat puikon pintaakaan.

Näitä teen ehdottomasti lisää jokaiselle sukkapuikkokoolleni, jotta ne kulkevat näppärästi matkassa mukana ;) Prymin sukkapuikkopitimet ovat olleet ihanat, mutta sen verran tulisi hintaa miun useille pareille sukkapuikkoja, etten tohdi niitä ostaa, vaan säästän-ja-teen-itse-periaatteella mennään. Näille ei paljoa hintaa tule ja värinkin saan itse päättää. Mallin myöskin, riippuen siitä, kuinka paljon jaksan hifistellä. Nyt ei aikaa ollut suurempaan hifistelyyn, mutta lankakerien näköisiä pitimiä olisi kiva tehdä seuraavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti