torstai 12. helmikuuta 2015

Neljätoista varista

 
Käytetyt materiaalit: silitettävä heijastinkangas, paksua huopaa ja hakaneuloja

"Neljätoista varista, istui aidalla.
Silivatiseilaa, silivatiseilaa,
yksi lensi pois."

Joskus on vain aika vaihtaa töissä maisemaa ja mennä kohti uusia haasteita. Oman valinnan tai itsestään riippumattomista tekijöistä huolimatta. Nyt oli miun aika jättää tuttu ja turvallinen työyhteisöni ja siirtyä toiseen työyhteisöön, ja kohti uusia haasteita. Tein meidän työporukallemme heijastimet näin pimeyden keskelle, jotta he näkyisivät paremmin.


Heiltä sain puolestani ihanan Muumimukin <3 Pikku-Myy kasvoi isoksi, joten sain Mymmelin ;) Lisäksi sain lahjakortin hierontaan, saa nämä kireät ja juntturassa olevat hartiat avattua, että jaksaa taas tehdä käsitöitä. Kortissa on jokaisen ihanan kollegani nimet. Onneksi yhteistyömme vanhojen kollegoideni kanssa kuitenkin jatkuu, joten en joudu luopumaan niin mahtavista ihmisistä!


Uuden työyksikköni ja työkuvioideni vuoksi käsitöiden harrastaminen on jäänyt vähemmälle, sillä vapaa-aika on ollut hieman vähissä.. Samoiten, kun aloitin elämäntapamuutoksen, joka myöskin vie aikaa. Mutta kun alkukankeudesta ollaan päästy, niin käsitöitä alkaa syntymään. Nyt ne vain pitäisi saada siirrettyä myös tänne blogin puolelle! :) Joten uusia postauksia alkaa jälleen tänne tipahtelemaan.

Mukavaa viikonjatkoa! :)

1 kommentti: