tiistai 2. toukokuuta 2017

Taulunkehyksistä liitutauluksi

Malli: liitutaulu
Tarvikkeet: vanha taulunkehys, tapetin jämäpala, liitutaulutarraa, liimaa, sakset.

Löysin kirpparilta edullisesti taulunkehyksiä, joiden pinta oli jo mennyt aika huonoksi, mutta muuten kehys palvelisi hyvin. Ostin kehykset talteen ja ajattelin ne päällystää uudelleen (vaikkapa sillä dc-fixillä ;)).

Tein keittiömme seinälle liitutaulun, johon voisi kirjoitella toiselle terveisiä tai vaikkapa sitä arjen tylsää kauppalistaa. Useimmiten unohdamme siinä hetkessä, mitä kaupasta pitäisi ostaa ja kirjoittaa se listaan. Nyt voisimme päivittää listaa sen mukaan, kun asioita tulee mieleen. Tauluahan ei voi kauppaan ottaa mukaan (tai voihan sitä, mutta on aika kömpelö siellä), vaan sen sijaan voi napata siitä kuvan toiselle vaikka watsappiin. Näin toinen voi käydä toisen puolesta kaupassa eikä tarvitse siinä arjen kiireessä alkaa naputtelemaan mitään sen suurempaa viestiä. Helppoa!

Käytin taulun päällystämiseen vanhaa hopeaglittertappettia, jonka sain työkaveriltani. Tapetti sopi täydellisesti sisustukseemme ja nyt se saa koristaa taulunkehyksiä. Kehykseen leikkasin sopivan kokoisen palan liitutaulutarraa ja taulu on valmis.


Itse tykkään taulusta kovasti, sillä se palvelee meitä nyt paremmin, kuin edesmennyt ikikalenteri, joka taulun paikalla oli. Ikikalenteri lähti kiertoon työkaverilleni ja nyt kotimme on meille enemmän käytännöllinen (ja sisustukseen sopiva).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti