maanantai 6. maaliskuuta 2017

"Olet minun pyrstötähteni"

Malli: Vauvan pipo
Lanka: Drops Baby Merino harmaa
Kenelle: pienelle pojalle
Muut tarvikkeet: heijastinkangas


Ystäväni poika J tarvitsi talveksi lämpimän pipon. Langaksi valikoin jälleen Baby Merinon, koska se on pehmeää ja lämmitä, mutta ei kuitenkaan kutita. Life with Mari -blogin ohjeella löytyi juuri sopiva pipomalli, jollaisen ystäväni halusi. Pipoon ei kuitenkaan tullut kirjoneulekuviota, vaan pipoon tuli heijastinkankaasta tähtikuvio ystäväni toiveiden mukaisesti, "pieni pyrstötähti". Pyrstötähti kiertää pipon sivulle korvan juurelle. Myöskään tupsua ei pipoon tullut.

Lähetin pipon postissa ystävälleni ja hän sai sen suoraan kotiovelle postiluukkuunsa. Pipo oli kuulemma oikein sopiva J:lle ja pipo venyi myös sen verran, että mahtuu pojalle myös ensi vuonnakin. Allekin mahtuu ohut kypärämyssy, jos tarvitsee lisää lämmikettä.

Pahoittelut huonohkosta kuvanlaadusta. Kuva otettu nopeasti kännykällä, ja laatu on sen mukainen. Kuitenkin kuvasta selvän saa. En myöskään löytänyt kuvaa pipon sivulta, mutta jätetään sen verran mielikuvitukselle sijaa, että jokainen voi kuvitella vielä yhden tähden menevän korvan juurelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti