keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Yhden illan nopea rojekti saksille

Malli: Kotelo saksille (ohje päästä).
Tarvikkeet: pöytätabletti, huopaa, lankaa ja neula.

Olen netissä nähnyt toisilla käytössä kurkisaksia. Näin samantapaiset Tigersissä ja päätin kokeilla niitä käsitöihin, sillä moent sanoivat niidenkin saksien olevan ihan hyvät. Ja hyvinhän nuo leikkasivat pienet päättelylangat poikki ja kärjetkin ovat pienet ja näppärät.

Kotelot edestä ja sakset sisällä.

Ostin saksia kahdet kappaleet (joista toiset ovat tällä hetkellä hyvässä paikassa nimeltä jemma). Ajattelin tehdä yhden illan projektiksi saksille pienet säilytyskotelot, jotta ne kulkevat kätevästi mukana. Leikkasin IKEAn muovisista tableteista pienet kovikkeet koteloille ja leikkasin huovasta kappaleet kovikkeiden päälle. Ompelin kappaleet kiinni toisiinsa muovin reunoja pitkin käsin toisen nelinkertaisella ohuella langalla ja toisen juutinnarulla. Lopuksi ompelin kolmannen, hieman lyhyemmän kappaleen kiinni läpysköille, ja tasku oli valmis.

Kotelot takaa.

Toisesta säilytyskotelosta tuli hieman liian pitkä kyseisille saksille, mutta kelvatkoon tuollasena nyt sitten. Kaikesta huolimatta noista tuli aika kivat ja koteloita voi vielä jälkikäteen vähän koristella, jos mieli tekee, vaikkapa napeilla.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti