perjantai 31. elokuuta 2018

Noshin kankaiden loppuunmyynnin saaliini



Tulin näin pikaisesti piipahtamaan vauvakuplasta blogini puolella. Arki tosiaan tällä hetkellä vie enkä ole paljoa ennättänyt pieniä käsitöitä lukuunottamatta tekemään. Pitäisi ne pienetkin työt saada siirrettyä tänne blogin puolelle. Jos nyt tässä pikkuhiljaa.

Kuten kuvasta näkyy, niin osallistuin Noshin kankaiden loppuunmyyntiin. Tällä kertaa onnistuin saamaan jotakin eikä sivusto kaatunut omalta osaltani. Tyrskykankaista ennätin saada viimeiset kymmenet sentit sinisen sävyissä. Tarkoitukseni on tehdä kankaista itselleni leggingsit, pari tunikaa ja helmikuisellemme paitoja ja housuja.

Näistä muutamista kuoseista olen tykännyt Noshilla ja tarkoitus oli joku kerta kankaat tilata. Noh, nyt se sit tuli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Katsotaan, ennätänkö itse ompelemaan vai pyydänkö äitiäni apuun. Vielä olisi resorikankaat yms. hommaamatta ja kaavat etsimättä. Mutta askel eteenpäin tämäkin.

Kiitos Nosh paketista ja harmi, että lopetit kankaiden myynnin. En ennättänyt päästä kunnolla edes vauhtiin, kun jokin aika sitten vasta teidät kunnolla kankaiden ja vaatteiden osalta löysin ja kiinnostuin. Mutta näillä mennään ja eiköhän näistä riitä tekemistä ja projektia riittämiin vauva-arjen keskelle.

Ihanaa alkavaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti