torstai 15. maaliskuuta 2018

Virkattuja koreja jämätrikookuteesta

Malli: Trikookori
Käytetty kude: Trikookude valkoinen ja harmaa, ostettu aikoinaan Käsityömessuilta
Muut materiaalit: pätkä pitsinauhaa ja puuaskartelukuvio (ostettu Sinellistä) 

Yöpöytäni laatikko alkoi pursuamaan erilaisista vitamiinipurkeista ja minun piti saada niille jokin järkevä säilytys yöpöydälleni. En ole koskaan ollut kovinkaan hyvä muistamaan ottamaan vitamiineja, mutta yöpöydän lähettyviltä ne on helppo napsaista. Yöpöytäni laatikko vain on kovin ahdas ja pieni (ei siis kovin käytännöllinen, kiitos Ikea..), joten sinne niitä ei enää voinut säilöä.

Muistin, että minulla oli trikookudetta jäänyt ylimääräiseksi ja päätin tyhjentää varastoani sopivasti. Pohjan ja reunat virkkasin harmaalla, ja lisäsin ketjusilmoikka reunaan harmaan ketjun ryhdittämään koria. Hieman romantiikkaa sai pitsinauhan pätkällä ja puisella askartelukuviolla. Koriin mahtui hyvin vitamiinipurkkini, kosteuspyyhepaketti (aina ei ennätä/jaksa/huvita naamaa pestä, niin saa hyvin kasvot pyyhkineen kosteuspyyhkeillä) ja rasvatuubi.


Lopusta harmaasta tein hoitopöydällemme vaipoille vaippakorin, jotta vaipat saisi kätevästi napsittua siitä pienelle. Tein korin siis vaippojen mittojen mukaan. Harmaa kori onkin siis suorakaiteen muotoinen pohjasta ja tein reunaan ketjusilmukoista myöskin ketjun ryhdittämään koria.

1 kommentti: