maanantai 29. tammikuuta 2018

Kirjoneulesukkia naapurin lapsille Life with Marin ohjeella

Lanka: Novita Suomalainen Sukkalanka ruskea ja valkoinen
Koot: 1- ja 4-vuotiaalle

Samaisten naapureiden, jotka ovat meitä arjessa auttaneet, lapset tarvitsivat tälle talvelle sopivat villasukat. Minulla oli hyvin jemmassa erilaisia villalankoja, joten päätin tehdä kiitokseksi lapsille lämpöiset villasukat. Tyyli oli kuulemma vapaa. Jalkojen koot kysyin naapurilta ja vielä sentteinä, koska jotenkin Novitan senttikokotaulukko tuntui kamalan suurelta.


Sopivaa lankaa myös mietin pitkään, koska tästäkin oli mielipiteitä niin paljon, kuin neulojia: sukat menivät 1- ja 4- vuotiaille ja osa oli sitä mieltä, että lapsille parhaita ovat edelleen merinovillasukat tai vauvalangasta tehdyt, osan mielestä taas 7 veikan paksuinen menee myös ihan täysiä. Päädyin tekemään Novitan Sukkalangasta, koska sitä oli varastossani ja se tuntui pehmeämmältä käteen kuin 7 veikka. Tietysti tuon ikäisillä on jo muuta välissä, eikä sukka tulisi olemaan paljasta ihoa vasten, niin langan ei pitäisi tuntua karhealta jalassa.


Nyt olin ihan ihastunut ja koukkuuntunut kirjoneuleisiin ja etenkin tuo Life with Marin villasukkamalli on ihastuttava ja olen sillä mallilla tehnyt aikaisemmin sukkia. Tämä "buumi" sai siis edelleen jatkua ;) Malli on mielestäni kaunis ja sopii hyvin sekä tytölle ja pojalle, kun värejä vain vaihtelee. Tein sukat vastaväreillä, niin nyt on sisaruksilla samanlaiset sukat, mut eri väreillä.

Ihana ohje Marilta, käykää ihmeessä kurkkaamassa ja kokeilkaa! Yksinkertainen ja helppo malli, mutta samalla niin yksinkertaisen kaunista <3 Suosittelen lämpimästi, ehdottomasti yksi lemppariohjeitani!

PS. Nyt alkaa tulla itselleni kiire, ettei meidän pieni jää ilman sukkia yms. lämmikettä. Ettei vain kävisi niin, että suutarin lapsella ei ole kenkiä? ;) (Ja isoisäni oli eläessään suutari, joten tämä sanonta sopii hyvin tänne!).

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti