keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Naapurin vauvalle sukkia ja lapaset




Malli: vauvan lapaset
Lanka: Drops Baby Merino valkoinen

Naapuriimme syntyi pieni prinsessa, joka tarvitsi talveksi lämmikettä. Tilaukseen tuli sukkia ja lapaset. Lankana käytin pehmeää Dropsin Baby Merinoa. Lapasiin tein jälkikäteen pienen muutoksen: lisäsin joustinneuleen lapasten kärkiosaan, kun alun perin se oli sileä. Pienokainen alkoi availemaan käsiään nyrkistä, joten joustinneuleen myötä lapaset joustivat ja pysyivät paremmin käsissä.


Malli: Yhteishyvän Vauvan villasukat
Lanka: Drops Baby Merino harmaa

Väritoiveena oli neutraali väri, joka olisi helppo yhdistellä muiden vaatteiden kanssa. Valkoinen ja harmaa ovat helppoja yhdistellä vaatteissa niin tytöille kuin pojillekin, joten sukat menevät mukavasti kierrättämälläkin seuraavalle tulokkaalle joko omaan perheeseen tai sitten ystäväpiirille.



Malli: Junasukat
Lanka: Drops Baby Merino valkoinen

Nyt ei naapurin pienokainen palele ja naapurimme piti kovasti neulomuksista ja on kokenut niiden palvelevan heitä hyvin. Neulomukset onkin tehty naapurin toiveita ja tarpeita kuunnellen, ja ohjeita muokattu sen mukaan. Ja onhan noiden pienten neulomusten tekeminen aivan ihanaa noin muutenkin: saa tehdä kaikkea pientä, kaunista ja söpöä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti